Στάση… Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό του Μίτσελ. Όπως πέρυσι, έτσι και την εφετινή σεζόν οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν το δάσκαλο τους. Ο Παναιτωλικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Παϊτίμ Κασάμι (μπήκε αλλαγή στο 46΄ και σκοράρισε στο επόμενο λεπτό), ωστόσο πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Κούσα (79΄) που διαμόρφωσε το τεικό 1-1. Ισοπαλία είχε λήξει το ματς και την προηγούμενη σεζόν (0-0).

Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να βρουν καλό ρυθμό και εγκλωβίστηκαν στο παιχνίδι του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με διπλή ζώνη άμυνας και ενισχυμένο κέντρο.

Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Κασάμι, όπως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου και αρνητικό σε απόδοση τον Ντοσεβί και δικαιολογημένα ο Μίτσελ τον αντικατέστησε στο β΄ ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τους Μανιάτη, Εντινγκά οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες. Μάλιστα στα τελευταία 10 λεπτά οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν με 10 παίκτες καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Μίτσελ.

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού Ράφελ δύο φορές σταμάτησε εξ επαφής τους Διαμαντάκο (56΄), Μποτία (76΄).

Ο Παϊτίμ Κασάμι έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στον Ολυμπιακό στο 47΄: Σε κόρνερ του Ελαμπντελαουί , ο ελβετός μέσος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Ο Παναιτωλικός απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 79΄: Σε κόρνερ του Θεοδωρίδη, ο προωθημένος Κούσας έπιασε κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

H oμάδα του Αγρινίου είχε μία καλή ευκαιρία με τον Κούσα (κεφαλιά άουτ στο 16΄).

Το ματς διαιτήτευσε ο Παππάς (Αθήνας) ο οποίος κράτησε εφτά λεπτά καθυστέρηση. Κίτρινες κάρτες: Μαλεζάς, Κέβιν, Κόρμπος, Κουτρουμάνος, Μποτία , Διαμαντάκος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν, Παπουτσογιαννόπουλος (68΄Θεοδωρίδης), Γοδόι, Μαρτίνες, Μύγας (58΄ Κόρμπος), Κάμπελ (74΄Μήλιος) , Αλβες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης(75΄Σαβιόλα), Εντινγκά, Ντουρμπάζ (59΄ Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (46΄ Κασάμι), Ντομίνγκες, Διαμαντάκος.