Σοκ στον Παναθηναϊκό με τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ. Οσουηδός επιθετικός υπέστη κάταγμα στην δεξιά κλείδα, και αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν τότε θα λείψει περίπου 2,5 μήνες!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο νέο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα της έμεινε στο 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον τυπικά γηπεδούχο Λεβαδειακό, ο οποίος προηγήθηκε στο 77′ με τον Κώτσιο,

Εντελώς άχρωμος και άνευρος ο Παναθηναϊκός στο α’ ημίχρονο, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον σαφώς πιο ορεξάτο, πιο οργανωμένο και σε κάποιες περιπτώσεις πιο επικίνδυνο Λεβαδειακό.

Στους ίδιους ρυθμούς άρχισε να κυλά και το β’ ημίχρονο, αλλά με μια σοβαρή απώλεια για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς ο Μπεργκ αποχώρησε τραυματίας στο 58′.

Ωστόσο είχε ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα όπου έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Καρέλη στο 65′ και τον Ατζαγκούν στο 68′ και το «πλήρωσε» αυτό δέκα λεπτά αργότερα (77′), όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Κώτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της παλιάς του ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84′. Ο Ατζαγκούν βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μαχαίρα, ο διαιτητής Θάνος έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πράνιτς.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κι ένα δεύτερο γκολ και να πάρουν τη νίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Πρόζιτς, Τομάς, Πίντερ (74′ Μαχαίρας), Βούκσεβιτς, Κονέ (88′ Μάγκας), Ορτέγκα, Ζίτο, Γουόρντεν (58′ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Χουχούμης (46′ Νάνο), Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος (86′ Ρισβάνης), Δώνης, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ (58′ Ατζαγκούν).