Δεύτερο «χαστούκι» για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Ζίμπρου την περασμένη Πέμπτη στο Κισινάου.

Η ομάδα του Δικεφάλου στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Καλλονή μέσα στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Πλέον, το δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο την Ζίμπρου στην Θεσσαλονίκη, αποκτά χαρακτήρα τελικού για τον Άγγελο Αναστασιάδη, η καρέκλα του οποίου τρίζει επικίνδυνα, όχι τόσο λόγω των στραβοπατημάτων της ομάδας, όσο λόγω της εικόνας που παρουσίασε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιέζοντας την Καλλονή η οποία είχε σαφή προσανατολισμό, να θωρακίσει την άμυνα της. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 3’ με τον Τζανδάρη, ενώ στο 4’ ο Περέιρα είχε ένα καλό σουτ.

Στο 11’ ο Βίτορ είχε μια κεφαλιά αουτ, ενώ στο 32’ ο Μανούσος, έχασε την καλύτερη φάση του ημιχρόνου, όταν πέρασε τον Βίτορ αλλα ο Γλύκος μπλόκαρε την μπάλα. Η Καλλονή είχε υπομονή, περίμενε τον ΠΑΟΚ και παρά το ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει και πάλι, όμως η εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ κακή. Η καλύτερη στιγμή του Δικεφάλου ήταν στο 47’ όταν ο Περέριρα βγήκε μόνος του μπροστά στην εστία του Χογκ αλλα ο τερματοφύλακας της Καλλονής μπλόκαρε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί με τον Καμαρά στο 58’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία μπροστά στον πολύ καλό Γλύκο. Στο 62’ όμως ο Καμαρά νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 στο 74’ με τον Περέιρα, όμως στο 79’ και πάλι ο Καμαρά βρέθηκε τετ-α-τετ μπροστά στον Γλύκο αλλα έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Την κίτρινη κάρτα, είδαν οι: Σπυρόπουλος, Μπαρέρα, Βίτορ, Κειτά, Λεοζίνιο

Την κόκκινη κάρτα απ ευθείας είδε ο Περέιρα στο 87’ για σκληρό μαρκάρισμα στον Λεοζίνιο, ενώ ο Μπαρέρα, αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης (68’ Μαντούρο), Τζιόλης (77’ Ράτς), Μάρτενς (54’ Σαββίδης), Μακ, Περέιρα, Κουλούρης.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέχο, Βάλιος, Λιορέντε, Καλτσάς (90’ Γιώργου), Μπαρέρα, Καμαρά (83’ Κύπρου), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος (58’ Κειτά)