Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε με την εμφάνιση του και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Ζίμπρου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλει οφ του Γιουρόπα Λιγκ στο Κισινάου.

Τώρα την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ προκειμένου να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να ξεπεράσει τα σημαντικά προβλήματα που θα προκαλέσει ένας πιθανός αποκλεισμός, αφού η γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων για την αποδυνάμωση της ομάδας έχει ξεκινήσει –δικαιολογημένα- εδώ και αρκετό καιρό.

Η ομάδα του Δικεφάλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, δίχως όμως να απειλήσει την εστία του Ρούσου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν το δοκάρι του Κατσικά στο 37’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζίμπρου ανέβασε την απόδοση της και στο 79’ ο Μπουργκίου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεπτίν έκανε το 1-0. Στο 90’ ο Αλεξέεφ βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, όμως το σουτ του κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γλύκου.

Αυτό που φάνηκε από το παιχνίδι στο Κισινάου, είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Ζίμπρου, έχει περισσότερη ποιότητα, όμως του λείπουν τα παιχνίδια, συγκριτικά με την ομάδα της Μολδαβίας.

Ζίμπρου: Ρούσου, Μπουργκίου, Ερχάν, Κλίμοβιτς, Πάβλιουτσεκ, Αμάνι (69’ Αλεξέεφ), Βρεμέα, Γκρόσου, Σεπτίν (82’ Ντιαλό), Τζαρντάν, Σπαρτάρου ( 60’ Βισνάκοφς).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (79’ Σπυρόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης (67’ Περέιρα), Μαντούρο, Κάτσε, Μακ (67’ Μάρτενς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.