Νέο χτύπημα του Ολυμπιακού στο παζάρι των μεταγραφών! Ο 25χρονος σουηδός διεθνής εξτρέμ Τζίμι Ντουρμάζ (τουρκικής καταγωγής) έφθασε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Αθήνα. Την Παρασκευή θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί για τον Ντουρμάζ από τις αρχές του καλοκαιριού και όπως αναφέρεται στο site της τουρκικής εφημερίδας Μilliyet ο Ολυμπιακός έκανε βελτιωμένη πρόταση στην Γκεντσλερμπιρλιγκί και τον παίκτη και έτσι έγινε το deal της συμφωνίας.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1989 στο Ερεμπρο και αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2005-2008) στην BK Φόργουορντ (35 συμμετοχές-4 γκολ).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Μάλμε (91 συμμετοχές-14 γκολ) : 2008-2012. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί (61 συμμετοχές-11 γκολ). Στην εθνική Σουηδίας παίζει από το 2001 (17 συμμετοχές-ένα γκολ).

Εφόσον επιτευχθεί η μεταγραφή του Ντουρμάζ τότε ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Πλατεία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του δανεικός για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον Πανιώνιο.

Το ίδιο δρομολόγιο θα έχει ο Τάσος Αυλωνίτης σε περίπτωση που δεν πάρει τελικά μεταγραφή ο Κώστας Μανωλάς.

Ο Σάμαρης

Στο μεταξύ, στη Λισαβόνα βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης για να υποβληθεί σε ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο στην Μπενφίκα. Ο πορτογαλικός Τύπος ανέφερε ότι η μεταγραφή του 25χρονου διεθνούς αμυντικού μέσου θα φθάσει στο ποσόν των 9-10 εκατ. ευρώ.

*Περίπου 3000 φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τα νέα αποκτήματα και τον Μίτσελ στην ανοιχτή προπόνηση που έγινε την Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης.