Το όνειρο της περσινής σεζόν θέλει να ζήσει ο Ρομπέρτο Χιμένεθ ο οποίος πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να κοιτάει στα μάτια κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο ισπανός γκολκίπερ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βελτιώνεται κάθε χρόνο και οι προσδοκίες είναι μεγάλες τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Πρέπει τουλάχιστον να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε πιο μακριά. Η νοοτροπία του συλλόγου είναι να βελτιώνεται κάθε χρόνο. Ο Ολυμπιακός απέδειξε στην περσινή χρονιά ότι συμπεριλαμβάνεται στις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει στα ίσα μεγάλους αντιπάλους. Αυτό το είδαμε και στη φετινή προετοιμασία», τόνισε ο Ρομπέρτο στη Nova.

Ο 28χρονος πορτιέρο αναφέρθηκε στην προηγούμενη σεζόν την οποία χαρακτήρισε υπέροχη για τον Ολυμπιακό: « Η περσινή ήταν μία υπέροχη χρονιά για εμένα και για την καριέρα μου.

»Έζησα πολύ ευχάριστες στιγμές και πράγματα τα οποία ονειρευόμουν. Θα ήθελα να επαναληφθεί φέτος η περσινή χρονιά. Θέλω να συνεχίσω να ζω ωραίες στιγμές με την ομάδα μου. Να έχω καλή απόδοση για να βοηθάω την ομάδα μου.

»Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτό το σύλλογο, ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, γιατί θα γινόμουν μέλος μίας ομάδας η οποία παλεύει για όμορφα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

»Έχω πάρα πολλές προσδοκίες για τη νέα περίοδο. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Ολυμπιακός είναι όντως ένας από τους σημαντικούς συλλόγους της Ευρώπης.

»Μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Μέρα με την ημέρα να γίνεται όλο και πιο μεγάλος ο σύλλογος, έτσι ώστε να θέλουν σημαντικοί παίκτες να έρχονται να παίζουν στον Ολυμπιακό, όπως ήδη συμβαίνει. Και όπως πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας για να μας υποστηρίζουν».

Ο Μανωλάς

Ο βρετανικός Τύπος συνέχισε το σίριαλ της πιθανής μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Αρσεναλ και μάλιστα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε πρόταση 11 εκατ. ευρώ των Κανονιέρηδων!

Η Gazzetta Dello Sport και η Expess έγραψαν ότι ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού βρέθηκε την Τετάρτη στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και έτσι σβήνει το όνειρο της Γιουβέντους για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Ωστόσο ο Μανωλάς βρέθηκε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έκανε προπόνηση στον Ολυμπιακό!

*Στην εθνική Παραγουάης κλήθηκε ο 22χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες για τα φιλικά με Ουκρανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

* Η Μαγιόρκα ανακοίνωσε την απόκτηση του σέρβου επιθετικού Μάρκο Σέποβιτς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.