Με δύο απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ μία του Ερκίν στο 35’ κι άλλο μία του Εμρέ στο 81’ η Φενέρμπαχτσε σφράγισε την ανωτερότητά της κόντρα στον Ολυμπιακό στο φιλικό των δύο ομάδων στην Κωνσταντινούπολη, που έληξε με 2-1 χάρη σε μία ακόμα εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά από τον Χολέμπας στο 95′.

Η ελληνική ομάδα είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 28′ με τον Κασάμι να αποτυγχάνει να σκοράρει απέναντι στον Βολκάν, όμως στη συνέχεια οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι. Στο 32′ ο Ρομπέρτο απέκρουσε με δυσκολία την κεφαλιά του ο Σο και στο 35′ ο Ερκίν με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 43′ ο Σο έχασε νέα ευκαιρία και στο 45′ ο Ρομπέρτο σταμάτησε νέα προσπάθεια του Σο.

Ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 70′ να ισοφαρίσει με τον Ντοσεβί και στο 81′ πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Εμρέ έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις (94′) ήταν η σειρά του Χολέμπας με απευθείας φάουλ να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Στο ματς χρειάστηκαν να σημειωθούν δύο «τάιμ-άουτ», προκειμένου οι παίκτες να δροσιστούν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» έκανε ο Αφελάι.

Φενερμπαχτσέ (Ισμαΐλ Καρτάλ): Βολκάν, Ερκίν, Άλβες, Μπεκίρ, Μ. Τοπούζ (61’ Σερντάν), Εμρέ (84’ Σελτούκ), Μ. Τοπάλ (90+1′ Μπερκαϊτσάν), Μεϊρέλες, Σο (79’ Γουεμπό), Κάουτ (61’ Άλπερ), Εμενίκε (84’ Χασάν.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (62’ Σαλίνο), Μποτία, Αμπιντάλ (46’ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά (46’ Ντοσεβί), Κασάμι, Μπουχαλάκης (62’ Χολέμπας), Γκαζαριάν (62’ Σάμαρης), Φουστέρ (46’ Σαβιόλα), Διαμαντάκος (62’ Αφελάι).