Εγένετο το θέλημα του Ρομπέρτο Μαρτίνες και ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Εβερτον ως κανονική μεταγραφή από την Τσέλσι. «Ηρθε η ώρα να γράψω ένα νέο κεφάλαιο» ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter ο βέλγος επιθετικός, ο οποίος χθες επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι από την άδεια που είχε για να ξεκουραστεί μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Σήμερα, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Το ύψος της μεταγραφής του κυμαίνεται στα 22-25 εκατ. στερλίνες. Ο Λουκάκου θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Τσέλσι, όμως με τους Ντιέγκο Κόστα και Ντιντιέ Ντρογκμπά να έχουν προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας ήταν μάλλον απίθανο να πείσει τον Μουρίνιο για μια θέση στην 11άδα.

Ο ΝΤΕ ΒΡΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΤΣΙΟ

Ο διεθνής ολλανδός αμυντικός Στέφαν ντε Βρι φεύγει από την Φέγενορντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο.

Αυτό ανακοίνωσε χθες επίσημα η ιταλική ομάδα και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα της Φέγενορντ φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Ντε Βρι, ο οποίος δηλώνει ότι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο και στην Ιταλία, ύστερα από πολλή σκέψη. «Ελπίζω στην Ιταλία να γίνω ακόμη καλύτερος αμυντικός, αφού θα αντιμετωπίσω μερικούς από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου» δήλωσε ο Ολλανδός.

ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ Ο ΑΝΤΡΕΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ

Ο Αντρές Φερνάντεθ της Οσασούνα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και στην Πόρτο, αφού χθες ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του, η οποία στοίχισε 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Φερνάντεθ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, με ρήτρα που φθάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.Αυτή ήταν η 12η μεταγραφή της Πόρτο, ενώ ο ισπανός τερματοφύλακας έκανε χθες και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Μπαράζ μεταγραφών ετοιμάζει ο Εργοτέλης, καθώς στόχος των ανθρώπων της κρητικής ομάδας είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ολοκληρώσει 6 με 7 μεταγραφές προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Ο Εργοτέλης, αναζητεί ένα δεξί μπακ (πρώτος στόχος ο Τζανακάκης), έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αμυντικό μέσο, έναν δεξιό επιθετικό και δύο σέντερ φορ. Στον Εργοτέλη εξετάζουν την περίπτωση του Πόποβιτς του ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για τον νεαρό επιθετικό από την Κατερίνη Γιώργο Παμλίδη, αλλά και για τον επίσης νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ Τάσο Ταουσιάνη.

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΡΝΟΛ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αναζητεί τερματοφύλακα και η γαλλική έκδοση του «Φρανς Φουτμπόλ» κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 29χρονο γκολκίπερ από το Μπενίν Φαμπιέν Φαρνόλ. Ο Φαρνόλ είναι 5 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μπενίν, ενώ έχει γαλλικό διαβατήριο. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Μπορντό, στη Σετουμπάλ, στην Κλερμόντ και στη Σεντ Σορίν.