Η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο, στην πρώτη αναμέτρηση με την FK Σαράγεβο την Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όμως επιδίωξη της ελληνικής ομάδας θα είναι η νίκη, τόνισε ο Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην πρωτεύουσα της Βοσνίας.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 3-5-2, ενώ εκτίμησε ότι οι Ούμπιντες και Τάτος θα είναι παρόντες στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, στο Περιστέρι.

«Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καλοί μεσοεπιθετικά και σίγουρα θα παίξουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες. Ένας στεγνός αγωνιστικός χώρος θα ευνοήσει την ομάδα μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παράσχος.

«Έχουμε αποκτήσει τη σχετική εμπειρία. Η ομάδα αυτή δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, έχει ομοιογένεια και φέτος περιμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

»Όταν μπουν οι Ούμπιντες και Τάτος θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω θα τους έχουμε (σ.σ. στη ρεβάνς). Βελτιώνονται και οι δύο όσο περνούν οι μέρες και ανεβάζουν στροφές», είπε ακόμη ο προπονητής του Ατρομήτου και, για την επιλογή του 3-5-2, ανέφερε:

«Μας ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και μπορούμε να γίνουμε και απειλητικοί με αυτό τον τρόπο. Δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πάνω σε αυτή την τακτική».