Μπορεί να αμφισβητήθηκε, να… διαψεύστηκε, να πέρασε από σαράντα κύματα, όμως, είναι οριστικό: Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά επέστρεψε στο Λονδίνο και την Τσέλσι, κοινώς, επέστρεψε «σπίτι» του! Η είδηση ανακοινώθηκε από τους «μπλε», οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Ιβοριανό σταρ.

Ο Ντρογκμπά αποτελεί σύμβολο στο «Σταμφορντ Μπριτζ», καθώς στην προηγούμενη θητεία του (2004-2012) σκόραρε 157 φορές σε 341 συμμετοχές και βοήθησε τα μέγιστα για να στεφθεί η Τσέλσι πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Η επιθυμία μου για νίκες είναι η ίδια. Και φυσικά δεν βλέπω την ώρα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Ντρογκμπά, ενώ από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο, τόνισε: «Ο Ντιντιέ επέστρεψε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ. Ξέρω πολύ καλά την προσωπικότητά του. Έρχεται για να γράψει ιστορία».

Άλλωστε ο πορτογάλος τεχνικός, ήταν εκείνος που τον είχε φέρει την πρώτη φορά στον σύλλογο και παρά τα όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα, είναι γεγονός ότι εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του Ντρογκμπά.