Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις έγινε η επιλογή της αποστολής του Ολυμπιακού για το διεθνές τουρνουά International Champions Cup, που θα διεξαχθεί στην Αμερική. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» που ταξιδεύει την Δευτέρα, απαρτίζεται από 27 ποδοσφαιριστές.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να πάρει μαζί του, τους: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βλαχοδήμος, Βέργος, Κάταϊ, Λυκογιάννης, Σάλιακας, Βατουσιάδης, Βούρος και Στρέντζος που είχαν πάει στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών, όπως και οι Σέποβιτς, Πελέ, Τ. Παπάζογλου, Ντιελνά και Λεάντρο που δεν ταξίδεψαν στην Αυστρία.

Δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξει κάποιο νέο πρόσωπο μέχρι την Δευτέρα που θα φύγουν οι «ερυθρόλευκοι», με τις περιπτώσεις των Κρκιτς και Πουλίδο να βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις κατά σειρά τις Μίλαν (24/7 – Τορόντο), Λίβερπουλ (27/7 – Σικάγο) και την Μάντσεστερ Σίτι (2/8 – Μινεάπολις).