Τα ονόματα των μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης στο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 το Σάββατο στο Γ. Γεώργιος Καραϊσκάκης.

«Ο προπονητής και το τεχνικό τιμ έχουν κάνει εισηγήσεις και εμείς τις εξετάζουμε. Το ρόστερ θα έχει πιθανόν έναν – δυο παίκτες περισσότερους από αυτούς που ζήτησε ο προπονητής. Το βάρος έχει πέσει στον σέντερ φορ, στον εξτρέμ και στον χαφ . Η ομάδα έχει ασχοληθεί σοβαρά με τους Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πουλίδο και Ριέρα. Με τον Πουλίδο έχουμε συμφωνήσει. Στο Μεξικό, βέβαια, γίνονται διάφορα. Πολύ δύσκολα, όμως, ο Πουλίδο θα παίξει σε άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Μουντιάλ επηρεάζει τις μεταγραφές όλων των ομάδων», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκεία κα χαρακτήρισε κτηνωδία τα γεγονάτα που συνέβησαν στην Τούμπα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει κρίση, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα μειώσουμε ακόμα περισσότερο τις τιμές των εισιτηρίων».

Το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος τιμήθηκε από την Θύρα 7 μέσω του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.«Μακάρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα» σχολίασε ο Σωκράτης Κόκκαλης.