Την ώρα που ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη το πρωί, έλεγε πως είναι διατεθειμένος να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την ηγεσία του Ολυμπιακού -εφόσον όμως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ζητήσουν δημόσια συγγνώμη- οι τελευταίοι είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία εις βάρος του..

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατήγγειλαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τόσο λόγω των δημόσιων δηλώσεων του, ύστερα από το τέλος του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, όσο και για το γεγονός πως παραβίασε την τρίμηνη απαγόρευση εισόδου και έδωσε κανονικά το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον 5ο τελικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών ανέφερε:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατάθεσε, σήμερα το πρωί, καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π., αναφορικά με πειθαρχικά ελεγχόμενες ενέργειες του Πρόεδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένα:

α) για τις δημόσιες δηλώσεις στις οποίες προέβη την 29η Μαΐου 2014, μετά το τέλος του τρίτου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι-οφ στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και

β) για παραβίαση της τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία επιβλήθηκε σε αυτόν δυνάμει της υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.»

Συνεπώς το να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι δύο πλευρές είναι κάτι που αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

***Στο μεταξύ στα μεταγραφικά πρώτα θα ξεκαθαρίσει (ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας) το θέμα Περπέρογλου που είναι ο μόνος παίκτης που μένει ελεύθερος από την ομάδα.

Θέμα Σπανούλη αλλά και Μπαρτζώκα δεν υπήρξε από την πρώτη στιγμή, όπως σας είχαν ενημερώσει «ΤΑ ΝΕΑ» μετά το τέλος και του 5ου τελικού στο ΟΑΚΑ. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν ανανεώσει και στους δύο τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, δείγμα του πόσο τους θέλουν και είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά τους.