Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Παϊτίμ Κασάμι, ωστόσο δεν ανακοινώθηκε η απόκτηση του καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο 22χρονος ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός της Φούλαμ μαζί με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα συναντήθηκαν με διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός, συμφώνησαν για τριετές συμβόλαιο και απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες. Η μεταγραφή θα φθάσει στο ποσόν των 2, 5 εκατ. ευρώ και θα αφαιρεθεί από το ποσόν της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ (κόστισε 15 εκατ. ευρώ).

Ο Κασάμι και ο εκπρόσωπος του αναχώρησαν την Τρίτη από τον Πειραιά και ο Ελβετός εκτός σοβαρού απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία στην Αυστρία (7-18 Ιουλίου).

Ο Παουλίνιο

Στο παιχνίδι της απόκτησης του 28χρονου βραζιλιάνου στράικερ της Λιβόρνο Παουλίνιο έχει μπει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη «Gazzeta dello Sport». Το δημοσίευμα αναφέρει οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσφέρουν 6, 5 εκατ. ευρώ!

«Για τον Παουλίνιο, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ρίξει στο τραπέζι πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το ύψος της προσφοράς χαρακτηρίζεται ανεπαρκές από τον Σπινέλι, που περιμένει τις κινήσεις από τις Τορίνο, Παλέρμο και Τραμπζονσπόρ», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το βρετανικό «Skysports», ο Ολυμπιακός, η Έβερτον και η Σάλκε ενδιαφέρονται για τον γκανέζο διεθνή δεξιό μπακ-χαφ Σάμουελ Ίνκουμ, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.