Τα σενάρια για τον μεξικανό διεθνή επιθετικό της Τίγκρες καλά κρατούν! Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο παίκτης βρέθηκε στην Ιταλία προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του με την Πάρμα, ο Ολυμπιακός περιμένει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και ο εκπρόσωπος του τα γύρισε λέγοντας ότι έχει συμβόλαιο στην Τίγκρες έως το 2016. Eτσι το σίριαλ θα συνεχιστεί μέχρι το…ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Am» ο μάνατζερ του Πουλίδο, Μαουρίσιο Γκαρσία, υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Τίγρες μέχρι το 2016, κάτι που σημαίνει ότι βάζει φρένο στην περίπτωση μεταγραφής του με ελευθέρας στον Ολυμπιακό. Ο ατζέντης του 23χρονου επιθετικού είχε πει αρχικά ότι το συμβόλαιο του πελάτη του λήγει στις 30 Ιουνίου 2014, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι άλλο μεσολάβησε και άλλαξε γραμμή πλεύσης.

Από τον Ολυμπιακό ειπώθηκε την Παρασκευή, ότι η υπόθεση Πουλίδο μπορεί να τραβήξει και δύο μήνες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας των Ερυθρολεύκων (αρχές Ιουλίου). Ο Μίτσελ είχε αποκαλύψει ότι ο Μεξικανός είναι μία από τις περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός εξετάζει για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και ήδη έχουν γίνει γίνει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο. Όπως και να έχει η υπόθεση του Πουλίδο θα ξεκαθαρίσει μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τα χρώματα του Μεξικού.