Το φιλικό ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο την Παρασκευή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (13.00) αποτελεί τεστ επιλογής δανεικών ποδοσφαιριστών. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και ο Μίτσελ θα περάσει από το μικροσκόπιο τους Κολοβό, Διαμαντάκο, Μπουχαλάκη, Τζανακάκη, Καραγκούνη, Βλαχοδήμο , Λυκογιάννη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Χουτεσιώτης, Στρέζος, Ιμπαγάσα, Τόρες, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Μασάντο, Πελέ, Σάλικας, Σαβιόλα, Βούρος.

Να σημειωθεί ότι ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει δανεικούς παίκτες στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο φαληρικό γήπεδο την ερχόμενη Τρίτη. Επομένως τα παιχνίδια θα αποτελέσουν κριτήριο για την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Εντινγκά δεν γυμνάστηκε την Πέμπτη γιατί έχει συμπτώματα κρυολογήματος, ο Βαλντές έκανε θεραπεία για το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί και ο Βέργος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

*Ο 23χρονος γκανέζος διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας Ντανιέλ Οπαρέ βρίσκεται στο στόχαστρο πέντε ευρωπαϊκών συλλόγων! Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας στην Γκάνα «ghanasoccernet» ο αμυντικός της Σταντάρ απασχολεί τον Ολυμπιακό και τις Λεβερκούζεν, Σάλκε, Ρόμα , Αρσεναλ!