Πετυχημένη κρίθηκε η παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στη χθεσινή συνάντηση που είχαν του έδωσε εντολή «να προχωρήσει στη δημιουργία νέας παντοδύναμης ομάδας».

Μάλιστα ο κ. Μαρινάκης είπε στον ισπανό τεχνικό, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζου, ότι επιθυμεί τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα!

«Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτόν τον χρόνο που βρίσκεσαι εδώ. Προχώρα και δημιούργησε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό. Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Ολοι μαζί θέλουμε μία ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη» επεσήμανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Μίτσελ.

Ο κ. Μαρινάκης αφού ζύγισε τα υπέρ και τα κατά του Ισπανού στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποφάσισε να του δώσει τα κλειδιά και τη νέα σεζόν με το σκεπτικό ότι:

n Γνωρίζει την ομάδα και θα μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δέσει τους νεοαποκτηθέντες, οι οποίοι θα είναι δική του επιλογή, με παλιούς και νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

n Είναι μεγάλη προσωπικότητα και μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ και στη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

n Εμαθε από τα λάθη του και δεν θα τα επαναλάβει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μίτσελ θα δώσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.