Ο κύβος ερρίφθη! Ο Μίτσελ συνεχίσει το έργο του στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν καθώς πήρε εντολή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη να χτίσει μία νέα πανίσχυρη ομάδα στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη του Πάσχα, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζου.

«Χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου χτίστηκε όλο αυτό το χρόνο που βρίσκεσαι εδώ. Προχώρα και δημιούργησε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό. Θέλω τρεις προσθήκες στο ποδοσφαιρικό τμήμα που θα κάνουν τη διαφορά. Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Ολοι μαζί θέλουμε μία ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο κ. Μαρινάκης στον ισπανό κόουτς.

Ο Μίτσελ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (12.00) και θα μιλήσει για τη νέα συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και για τον σχεδιασμό τη νέα σεζόν.

Εξάλλου από τον Ολυμπιακό έγινε γνωστό ότι για τις μεταγραφές έχει γίνει ένας προγραμματισμός ωστόσο δεν θα υπάρξει καμία κίνηση πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στις 24 Μαϊου.