Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας από νωρίς το πρωί της Τετάρτης για την απόκτηση των διαθέσιμων εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το προσεχές Σάββατο στην Αθήνα.

Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 8:00, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιστράτευσε τους περισσότερους δυνατούς υπαλλήλους για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους, όμως οι ουρές ήταν και εξακολουθούν να παραμένουν τεράστιες καθώς όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, 21.300 που καλύπτουν τα 3/4 της χωρητικότητας του γηπέδου του ΠΑΟΚ, θα διανεμηθούν στους δικαιούχους τους, ως το βράδυ στις 9 σήμερα.

Οι πρώτοι φίλαθλοι άρχισαν να μαζεύονται από πολύ νωρίς, για να προμηθευτούν πρώτοι το εισιτήριό τους και να πάνε στις δουλειές τους. Σταδιακά οι ουρές διογκώνονται από άλλους καθώς αυτοί που έχουν δικαίωμα απόκτησης εισιτηρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει εκδώσει η ΠΑΕ θα μπορούν να τα προμηθευτούν έχοντας μαζί τους και το εισιτήριο διαρκείας τους με την αστυνομική τους ταυτότητα, ακόμα και λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας στις 9 το βράδυ.