Το τέλος στην καριέρα του στον Ολυμπιακό έβαλε ο παραγουανός εξτρέμ Ερνάν Πέρες ο οποίος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook αποχαιρέτισε τους πρωταθλητές: «Επέστρεψα στην παλιά μου ομάδα τη Βιγιαρεάλ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για όλα και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω».

Να σημειωθεί ότι ο 24χρονος παραγουανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση για να αποκατασταθεί ο σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη πρόσθιου χιαστού)και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός διατηρούσε ρήτρα μη επέκτασης της συμφωνίας με τον Πέρες σε περίπτωση τραυματισμού και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο Κίτρινο Υποβρύχιο. Τα ισπανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει τον περασμένο Ιανουάριο ότι η μεταγραφή του Πέρες στον Ολυμπιακό έφθασε στο ποσόν των 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι γλίτωσαν το παραπάνω ποσόν καθώς υπήρχε ρήτρα με τη Βιγιαρεάλ σε περίπτωση τραυματισμού του παραγουανού διεθνούς εξτρέμ.

Ο ισπανός αμυντικός Μιγκέλ Τόρες έδωσε υπόσχεση για καλύτερες εμφανίσεις τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό μέσω του προφίλ του στο facebook: «Τώρα η σεζόν ολοκληρώθηκε για εμάς. Ήταν πολύ καλή και στο πρωτάθλημα κατακτήσαμε τον τίτλο, φτάσαμε πολύ μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ παλέψαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ως πρωταθλητές. Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως βρέθηκα στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου, γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ καιρό με τραυματισμούς. Είμαι βέβαιος πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη, γιατί θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε σε αυτή τη σπουδαία ομάδα! Και να σας δώσω πίσω τις χαρές που μου δίνετε κάθε μέρα με τα μηνύματα και τη στήριξή σας, που είναι πολύ σημαντικά περισσότερο από όλες τις νίκες μου. Τώρα, φορτίζω τις μπαταρίες μου για να δυναμώσω και να πολεμήσω για όλα την επόμενη σεζόν».

Στο μεταξύ με δανεικούς ποδοσφαιριστές γέμισαν οι εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τη Δευτέρα του Πάσχα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Καραγκούνης, Κολοβός. Την Τρίτη του Πάσχα στο προπονητήριο του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν οι Τάτος, Λεάντρο, Σιώπης, Κατάϊ, Τζανακάκης.

Ο Μίτσελ θα δουλέψει με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές (την εφετινή σεζόν, 25 Ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν δανεικοί) καθώς καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να πάρει αποφάσεις για το μέλλον τους. Ο αυξημένος αριθμός ποδοσφαιριστών έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού να τους χωρίσει στην προπόνηση της Τρίτης σε τέσσερις ομάδες και να κάνουν διτέρματα σε μικρό χώρο. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Νίκος Βέργος ο οποίος συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο ισπανός τεχνικός θα τσεκάρει δανεικούς παίκτες στα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Παρασκευή και τον Λεβαδειακό στις 29 του μήνα, κεκλεισμένων των θυρών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.