Την απόλυση του Ντέιβιντ Μόιες από τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προεξόφλησαν τη Δευτέρα το απόγευμα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ραδιόφωνο του BBC επικαλούμενο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφερε ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να διώξει τον προπονητή, που το περασμένο καλοκαίρι, κλήθηκε να καλύψει το δυσαναπλήρωτο όπως αποδεικνύεται, κενό που άφησε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ο δημοσιογράφος Μαρκ Ογκντεν της Telegraph σχολίασε πως είναι «απλά θέμα χρόνου» η αποπομπή του Μόιες, μετά και τη νέα ήττα των Μπέμπηδων, αυτή τη φορά από την πρώην ομάδα του, την Εβερτον με 2-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτοχος του τίτλου, μετράει ως τώρα 11 ήττες στο πρωτάθλημα και είναι δύσκολο να κερδίσει ακόμη και μια θέση που θα οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οπως ανέφερε η Sun, πολλοί στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο Μόιες μπορεί να επιβλέψει το σχέδιο ανανέωσης της ομάδας, σύμφωνα με το οποίο περίπου 200 εκατ. στερλίνες θα δαπανηθούν από το προσεχές καλοκαίρι και στις αμέσως επόμενες μεταγραφικές περιόδους για το χτίσιμο από την αρχή ενός νέου αξιόμαχου συνόλου, εφάμιλλου με αυτό των 90s και των 00s.