Η Σάντερλαντ έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Τσέλσι με 2-1. Είναι το δεύτερο πασχαλιάτικο δώρο προς την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, καθώς την περασμένη Τετάρτη πήρε ισοπαλία εκτός έδρας και από τη Μάντσεστερ Σίτι, επίσης διεκδικήτρια του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, το γκολ της νίκης κόντρα στην Τσελσι σημείωσε ο Φάμπιο Μπορίνι, ένας παίκτης που ανήκει στη Λίβερπουλ και έχει παραχωρηθεί για ένα χρόνο στη Σάντερλαντ

Η Λίβερπουλ, διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τη δευτερη Τσέλσι, ενώ την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νόριτς. Σημειώνουμε, ότι σε μία εβδομάδα η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα ντέρμπι που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει και τον τίτλο.

Φυσικά, η Σάντερλαντ με αυτή τη νίκη έχει ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία. Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Ετό στο 12′ , αλλά η Σάντερλαντ ισοφάρισε με τον Γουίκαμ στο 18′. Η Τσέλσι πίεσε στο β’ μέρος, αλλά τελικά ο Φάμπιο Μπορίνι με πέναλτι έδωσε τη μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Αλλα αποτελέσματα στην 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Τότεναμ-Φούλαμ 3-1, Αστον Βίλα-Σαουθάμπτον 0-0, Νιούκαστλ-Σουόνσι 1-2, Κάρντιφ-Στόουκ 1-1, Γουεστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 0-1.

Την Κυριακή του Πάσχα θα παίξουν: Νόριτς-Λίβερπουλ (14.00, ΟΤΕ TV ), Χαλ-Αρσεναλ (16.05, ΟΤΕ TV), Εβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.10, ΟΤΕ TV). Τη Δευτέρα η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί τη Γουεστ Μπρομ.