«Φωτιά» πήραν τα πλέι οφ της Football League αφού μετά και την 3η αγωνιστική οι αποστάσεις μειώθηκαν και οι ομάδες ήρθαν πιο… κοντά.

Ο Φωστήρας στάθηκε… παλικάρι, καθώς κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη (1-0) του στα πλέι οφ κόντρα στον πολύ κακό Ολυμπιακό Βόλου!

Στο 88′ ο Σμυρλής «σκότωσε» τον Γκίτκο για να υπογράφει το πρώτο «τρίποντο» της ομάδας του Ταύρου. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Βόλου προβλημάτισε για μία ακόμα φορά και καλείται άμεσα να ξυπνήσει για να μην δει το τρένο να χάνεται.

Ήττα με 3-0 από τον ΑΟ Χανίων για τον ταλαιπωρημένο Ηρακλή που είναι η δεύτερη διαδοχική μετά από αυτή στα Ψαχνά. Η ομάδα του Ηρακλή δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, επειδή δεν υπήρχαν χρήματα για «διπλό ταξίδι» και έφυγε με… καράβι για τα Χανιά μια ημέρα μετά. Η ήττα με 3-0 βαραίνει περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας του Ηρακλή που εντός έδρας νίκησε το ματς με τον Φωστήρα στην πρεμιέρα.

Το 3-0 ήρθε για τα Χανιά στο πρώτο ημίχρονο με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη να σημειώνει το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του.

Στο άλλο ματς, η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας και μείωσε την διαφορά της από την κορυφή.

Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε την ισοπαλία (1-1) στο Αιγίνιο, αφού βγήκε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε τον Αιγινιακό να… πληρώσει την αδράνεια του.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

Ολυμπιακός Βόλου 9

Κέρκυρα 9

Νίκη Βόλου 8

Αιγινιακός 7

Ηρακλής Ψαχνών 7

Χανιά 4

Ηρακλής 3

Φωστήρας 3