Με μεγάλη καθυστέρηση, μίας ώρας και 15 λεπτών, άρχισε ο επαναληπτικός ημιτελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς άγνωστοι έριξαν… ψάρια στον πάγκο των φιλοξενούμενων!

Η τεχνική ηγεσία των Ερυθρολευκων διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Μάνταλο ο οποίος αφού έκανε υποδείξεις στους υπευθυνους του ΠΑΟΚ για να καθαριστεί ο πάγκος, αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και συζήτησε τόσο με τον Μάνταλο όσο και με τους υπόλοιπους παράγοντες του αγώνα. Ο Μάνταλος δεν δεχόταν να αρχίσει το ματς, αν πρώτα δεν αλλάξει ο πάγκος! Τελικά, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ αντικατέστησαν τον πάγκο με… καρέλες.

Στο μεταξύ σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για τριάντα περίπου λεπτά ο χώρος μπροστά στην θύρα των επισήμων στο γήπεδο της Τούμπας, μία περίπου ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Ο αποκλεισμός του γηπέδου από την ανατολική πλευρά, για περισσότερο από μια ώρα, από κλούβες της αστυνομίας και ο συνωστισμός των φιλάθλων που περίμεναν όλο αυτό τον χρόνο προκειμένου να προσεγγίσουν τις εισόδους του γηπέδου, ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού μπήκε στο γήπεδο της Τούμπας, να ξεκινήσουν οδομαχίες, ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να γίνει εκτεταμένη χρήση χημικών, τα οποία πέρασαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να επηρεάσουν όμως τους παίκτες των δύο ομάδων, αφού δεν είχαν ξεκινήσει το ζέσταμα τους . Τα επεισόδια σταμάτησαν, όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον χώρο έξω από την θύρα των επισήμων.