Nίκη που συνοδεύθηκε από ευρύ σκορ (3-1) πέτυχε η Βέροια εις βάρος του Λεβαδειακού κι έτσι κατάφερε να ξεφύγει από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα, η «βασίλισσα» του Βορρά απέκτησε προβάδισμα απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους, να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Τώρα οι Βεροιώτες ευελπιστούν σε ενίσχυση της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Οι επιθετικοί προσανατολισμοί και το αγωνιστικό κέφι ήταν τα στοιχεία εκείνα που διέκριναν τους γηπεδούχους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μάλλον φοβήθηκαν το παιχνίδι και σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν να αντισταθούν στις ορέξεις των Βεροιωτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τέρμα του Μοντόγια, με το οποίο ο Λεβαδειακός ισοφάρισε προσωρινά το σκορ (1-1) στο 34΄, ήταν η μοναδική αξιόλογη στιγμή για τους Βοιωτούς σε όλο το 90λεπτο. Κι αυτή όμως δεν ήταν προϊόν οργανωμένης επιθετικής ενέργειας, αλλά λάθους του Κόλτζου.

Ο Ράντοβαν Κριβοκάπιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης της Βέροιας. Από δική του σέντρα στο 24΄ ο Αλεξίου πέτυχε το 1-0 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σέρβος πέτυχε το 2-1, αποτινάζοντας το άγχος που είχε αρχίσει να… ζώνει τους συμπαίκτες του μετά την ισοφάριση του Μοντόγια. Το γκολ του Ντε Λάνγκε στο 56΄ έβαλε τέλος στην όποια αγωνία των γηπεδούχων. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση, ο Γιάννης Μαντζουράκης τόνισε: «Το παιχνίδι που θέλαμε πολύ το πήραμε με μεγάλη δυσκολία και αφού οι παίκτες μου αγωνίσθηκαν καλά ικανοποιώντας με την απόδοσή τους τον κόσμο. Καλή η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λύθηκαν τα προβλήματα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια». Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε πως θα γίνουν δύο μεταγραφές. Ο Μουσταφά Καμπάλ από την Γκάμπια θεωρείται ήδη παίκτης της Βέροιας, η οποία εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση και ενός Αργεντινού επιθετικού.

Ο Γκιέργκι Βασίλιεφ επεσήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς.

Η Βέροια είχε ευκαιρίες, προσπάθησε περισσότερο, είχε αγωνιστική πειθαρχία και έφθασε στη νίκη. Εμείς δεχθήκαμε αδικαιολόγητα γκολ. Μετά το 3-1 δεν μας δόθηκε κανένα περιθώριο για να γυρίσουμε το παιχνίδι». Ο Βούλγαρος τεχνικός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παραιτηθεί- άλλωστε οι φήμες τον τελευταίο καιρό περί απομάκρυνσής του είναι πολλές- και απάντησε: «Αυτό είναι το πιο εύκολο. Αν η διοίκηση πιστεύει πως η κακή πορεία οφείλεται στον προπονητή, ας αποφασίσει».