Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής και την απόκτηση του παραγουανού αριστερού εξτρέμ Ερνάν Πέρεζ.ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια.

Ο Πέρεζ θα είναι ο αντικαταστάτης του Βάις στην αριστερή πλευρά, ήρθε στην Αθήνα την Πέμπτη και αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Ο παραγουανός εξτρέμ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Οlympiacos TV: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το νέο βήμα που ξεκινά για εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ σε μία πολύ, πολύ μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό». .

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους, ενώ έστειλε και μήνυμα στους οπαδούς.

«Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσον αφορά τους στόχους μου με την ομάδα, είναι φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε και για το μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας επεσήμανε: «Εύχομαι να εξελιχθώ σε έναν καλό παίκτη για τον Ολυμπιακό. `Ηρθα να τα δώσω όλα για τη φανέλα αυτής της ομάδας!».

***O Βαλντές πραγματοποίησε την Παρασκευή την πρώτη προπόνηση του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του. Ο παραγουανός διεθνής φορ είχε τετ-α-τετ με τον Μίτσελ.

Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο ο Λεζάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλίν και το ερχόμενο καλοκαίρι θα μετακινηθεί στον Ολυμπιακό καθώς έχει συμφωνήσει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

***Το μνημόσυνο της Θύρας 7 θα τελεστεί το Σάββατο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (13.00).