Στο Ολυμπιακό Στάδιο-προσωρινή έδρα της Καλλονής- ο Παναθηναϊκός έπιασε κατά διαστήματα καλή απόδοση και επικράτησε της ομάδας του Ματζουράκη με το ευρύ 4-0.

Οι παίκτες του Αναστασίου έπαιξαν γρήγορο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες , ενώ πρωταγωνιστές ήταν οι Μπεργκ και Πράνιτς. Ο Παναθηναϊκός αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και φυσικά μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Στο 29′ ο Μπεργκ ξέφυγε ωραία στην περιοχή της Καλλονής, έξοχη πάσα στον Πράνιτς και 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 43′ όταν ο Ζέκα έβγαλε καταπληκτική ασίστ στον Μπεργκ, καταπληκτικό τελείωμα από τον Σουηδό και η μπάλα στα δίχτα του Χογκ.

Στο 67′ ο Πράνιτς με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-3 και στις καθυστερήσεις του ματς ο Αμπέιντ με σουτ από κοντά κατόπιν πάσας του Καρέλη διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-4).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες: Ζέκα, Λεάντρο.

Κόκκινη: Μαρσέλο (στο 83′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Καλλονή: Χογκ, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία(74′ Γάλας), Γκαρσία(73′ Χουανλού), Λεοζίνιο, Καζάκης, Μανούσος(57′ Βάλιος).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος(71′ Μαρινάκης), Μέντες, Σίλντενφελντ, Αμπέιντ, Νάνο(80′ Χουχούμης), Μπεργκ(74′ Κλωναρίδης), Καρέλης, Πράνιτς, Ζέκα.