Ενα από τα ωραιότερα ματς της περιόδου έγινε στην Τρίπολη. Ο Αστέρας υποδέχθηκε τη Skoda Ξάνθη και με το 2-2 οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα. Γκολ, δοκάρια, αποβολή, απίστευτες χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής. Το νερό δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να γίνουν λάθη που δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 12′ ο Εντό από κοντά έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 37′ με υπέροχο χτύπημα -φάουλ του Κάλβο.

Στο 42′ σέντρα ο Μπαξεβανίδης, κεφαλιά ο Σολτάνι και 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 74′ ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Ντε Μπλάσιτς και στο 81′ ο Ουσέρο σημείωσε το τελικό 2-2.

Στο διάστημα των καθυστερήσεων και για πέντε λεπτά, ο αγώνας πήρε φωτιά! Στο 90′ ο Σολτάνι πέρασε και τον γκολκίπερ αλλά έκανε κακό πλασέ και η μπάλα πέρασε άουτ σε μια μεγάλη ευκαιρία. Νέα επίθεση της Ξάνθης, ο Ερνάντεζ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Σολάρι πέτυχε γκολ που δεν μέτρησε επειδή καταλογίστηκε (σωστά) φάουλ στον τερματοφύλακα.

Και στο 94′, ο Αστέρας άγγιξε τη νίκη όταν ο Ντελγκάδο είχε δοκάρι.

Να σημειωθεί πως στο 87′ ο Χοσέμι της Ξάνθης χτύπησε εκτός φάσης τον Μπαράλες και είδε την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης.

Κόκκινη: Χοσέμι.

Κίτρινες: Λουί, Μαρίν, Κάλβο, Ντε Μπλάσιτς, Πάϊτο, Μπαξεβανίδης, Μπαράλες, Ουσέρο, Μπέρτος, Ζησόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Λουί, Ουσέρο, Εντό, Ντε Μπλάσιτς, Μπαράλες, Μουνάφο(57′ Ντελγκάδο), Ναβάρο(67′ Καράσκο).

Skoda Ξάνθη: Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Πάϊτο, Γούτας, Χοσέμι, Μαρίν(46′ Σολάρι), Ντιέ(89′ Ράνος), Μάνταλος, Σολτάνι, Φλίσκας, Κάλβο(76′ Μπέρτος).