Πλάνα χωρίς τους Ντελβίν Εντινγκά(αιμάτωμα στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά), Βλάντιμιρ Βάις(έχει υποστεί θλάση), ετοιμάζει ο Μίτσελ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης(19.30- Novasports1).

O αφρικανός αμυντικός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Θεραπεία έκαναν και Βάις, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν. Οι δύο τελευταίοι ακολούθησαν και ατομικό πρόγραμμα και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή τους στην ενεργό δράση. Ο Μίτσελ προορίζει στην ενδεκάδα τον κοσταρικανό εξετρέμ Τζόελ Κάμπελ.

Ο Εντινγκά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού:

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ και να προκριθούμε στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπική μου επιθυμία είναι να πάρω ακόμα περισσότερες συμμετοχές στον Ολυμπιακό για να ανεβάσω το επίπεδο μου και να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν περάσουμε στις 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσουμε μεγάλη ομάδα. Θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Θα κερδίσουμε εμπειρία και θα μπορέσουμε να δείξουμε την αξία μας».

Ο αφρικανός μέσος αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε:« Την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καλή ομάδα, αγωνίζεται στην Ευρώπη και οι λεπτομέρειες στο ντέρμπι θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, όμως προσπαθούμε να διατηρούμε την ενέργεια μας σε ψηλά επίπεδα. Το ατού του Ολυμπιακού είναι η καυτή έδρα. Η δύναμη της ομάδας μας είναι οι φίλαθλοι μας. Τους ευχαριστώ που μας αγαπούν τόσο πολύ».

Οσον αφορά τις εντυπώσεις του από τη ζωή του στην Ελλάδα, ο Εντινγκά υπογράμμισε:« Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Είναι μία όμορφη χώρα, όμως βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μακάρι να ξεπεραστεί η κρίση και τα πράγματα να πάνε καλά σε όλους. Ο κόσμος δεν αξίζει να δυσκολεύεται τόσο πολύ. Οι Έλληνες είναι ένας πολύ ζεστός, φιλόξενος και χαμογελαστός λαός».