Σπουδαία νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στις «32» του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ με 2-1 επί της Μπορντό. Η επιτυχία της ομάδας του Γιώργου Δώνη παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν από το 50′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάριο Μπούντιμιρ. Το νικητήριο γκολ πέτυχε τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μοράις, ενώ το σκορ είχε ανοίξει με σουτ-κεραυνό ο Αλεξάνδρου. Το μοναδικό γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Σανέ.

– Με γκολ του Ορτίς η Αλκμααρ επικράτησε με 1-0 της Σαχτιόρ Καραγκάντι και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του 12ου ομίλου με οκτώ βαθμούς.

– Με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ μοιράστηκαν και τα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των «32». Οι πρώτες που τα παρέλαβαν είναι οι Βαλένθια, Λουντογκόρετς, Ζάλτσμπουργκ, Εσμπιεργκ, Ρούμπιν Καζάν, Φιορεντίνα, Ντνίπρο και Τότεναμ.

– Στην ειδική βαθμολογία της UEFA η Ελλάδα όχι μόνο διατηρήθηκε στη 12η θέση, αλλά με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ αύξησε κατά 0,2 βαθμούς τη διαφορά της από την Ελβετία (31.200 έναντι 30.625) καθώς οι εκπρόσωποι Τουν και Σεντ Γκάλεν ηττήθηκαν.