Με τιμωρία απειλείται ο Παναθηναϊκός για τις τέσσερις διακοπές στο παιχνίδι από φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα που έριξαν οι οπαδοί του στη Λεωφόρο. Φωτοβολίδα δέχτηκε ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος μετά τη λήξη του αγώνα κατά την είσοδο του στη φυσούνα, όπως ανέφερε στο φύλλο αγώνα, η οποία δεν τον τραυμάτισε.

Αντίθετα έγκαυμα υπέστη ο Πράνιτς από φωτοβολίδα που δέχτηκε από οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίοι είχαν στόχο τον Χοσέ Χολέβα κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου.

Ο Αλαφούζος

Με τη διαιτησία του Μάνταλου τα είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος. Δήλωσε: «Είδατε και εσείς ότι η ομάδα ήταν εξαιρετική, τα παιδιά ήταν φανταστικά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές κερδίζεις δίκαια, άλλες φορές χάνεις άδικα. Αυτό που μας έχει κουράσει και πώς να το πούμε για να μην έχουμε συνέπειες, είναι ότι οι διαιτητές κάνουν πάρα πολλά λάθη. Δεν είναι δυνατό να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας από τον Ολυμπιακό και να καταλογίζονται εις βάρος μας τόσα πολλά φάουλ. Ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη. Είναι κουραστικό, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει».

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στη Λεωφόρο, ο κ. Αλαφούζος υποστήριξε: «Πέρυσι στο Καραϊσκάκη έσπασαν κάμερα του ΣΚΑΪ, τραυμάτισαν τον Λαγό με κροτίδα . Στη Λεωφορο δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός».

Ο Καραπαπάς

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο: «Επειδή ο κ. Αλαφούζος μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο και δεν είδε τα αντικείμενα και τις φωτοβολίδες στους παίκτες μας. Το αυτογκόλ φωτοβολίδα που έκαψε τον δικό τους παίκτη, τον Πράνιτς, τις ανοιχτες πόρτες στα πέταλα και τις φωτιές, να κοιτάξει να συμμαζέψει τη ζούγκλα που έχει φτιάξει γιατί μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και να αφήσει τα οράματα και τις φαντασιώσεις».

Αποθέωση στο Ρέντη

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στον Μίτσελ και στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Οι φίλοι των Ερυθρολεύκων με καπνογόνα , δυναμιτάκια και συνθήματα εναντίον του ΠΑΟ, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα την Τρίτη για να πάρουν τη νίκη στο ματς με την Μπενφίκα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Πιστολέρο έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι τον παρότρυναν να συνεχίσει το σερί του στο σκοράρισμα κόντρα στους Πορτογάλους.