Την επίσημη παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚ που θα κατασκευαστεί στη

Νέα Φιλαδέλφεια προετοίμασε με την σημερινή συνάντησή του με τη Δημοτική αρχή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τη Δευτέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του (Κυρατσούς και Ανδριόπουλος) συναντήθηκαν στα γραφεία της εταιρείας του με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη και τους αντιδημάρχους της περιοχής. Σε αυτή τη συνάντηση ο κ. Μελισσανίδης έκανε μία πρώτη παρουσίαση των σχεδίων για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια στους ανθρώπους του Δήμου και στη συνέχεια συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την προετοιμασία της επίσημης παρουσίασης του ολοκληρωμένου πλάνου που θα γίνει στο σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου. Η παρουσίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι ουρές που δημιουργήθηκαν από τη πρωί της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για να πάρουν εισιτήρια διαρκείας οι άνεργοι ήταν εντυπωσιακές.

Τη Δευτέρα το πρωί βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 30 ευρώ για τους φίλους της ΑΕΚ που είναι άνεργοι. Ο κόσμος σχημάτισε ουρές και περίμενε υπομονετικά στη σειρά για να καταφέρει να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας. Η διάθεση των ειδικών αυτών εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και θα είναι για τις θύρες 3,5,13 και 1-35.Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Σημειώνεται δε ότι, δε θα ισχύσει το προνόμιο αγοράς μετοχών υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου. Απλώς σημειώνουμε πως ο καθένας θα μπορεί να τα προμηθευτεί καθημερινά, από τις 9.30 μέχρι και τις 17.30, από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ.