Με λιγότερους ποδοσφαιριστές αποφάσισε να δουλέψει ο Τραϊανός Δέλλας στην ΑΕΚ.Ο προπονητής της Ένωσης είχε στη διάθεσή του 34 ποδοσφαιριστές για να δουλέψει, αριθμός υπερβολικά μεγάλος ειδικά για μία ομάδα Γ’ εθνικής. Έτσι αποφάσισε να «κόψει» κάποιους για να μπορεί να δουλέψει καλύτερα. Ανακοίνωσε λοιπόν πως 10 παίκτες θα προπονούνται ξεχωριστά και νωρίτερα από τους υπόλοιπους ως το τέλος της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα οι Μούργκα, Ζιβάνοβιτς, Δημγκιόκας, Ντούμπερετ, Κέζος, Θαναηλάκης, Καζβιρόπουλος, Κάτσικας, Παυλής (τραυματίας) και Τζάθας, την Τετάρτη (18/9) θα γυμναστούν στις 16.00 και όχι στις 17.00 που θα προπονηθούν οι υπόλοιποι.

Αυτό θα συμβαίνει ως το τέλος της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι οι παραπάνω 10 παίκτες δεν υπολογίζονται για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ. Ακόμα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτή η κίνηση θα είναι μόνιμη ή αν είναι μόνο γι’αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ πιθανό με την παρουσία τους στις προπονήσεις κάποιοι απ’αυτούς να πείσουν τον προπονητή ότι αξίζουν θέση στο ρόστερ και ότι μπορούν να βοηθήσουν και να αλλάξει η απόφαση του προπονητή.

Πάντως τα λόγια που είπε στην προπόνηση της Δευτέρας στους παίκτες ο Δέλλας φαίνεται ότι έπιασαν…τόπο, αφού στις μεταξύ τους συζητήσεις οι ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν ότι ο προπονητής τους είχε δίκιο και μάλιστα φάνηκαν ότι έχουν «ταρακουνηθεί» και έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά.