Ο υπεύθυνος της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ έκανε αρνητική εισήγηση για την άδεια στον Παναθηναϊκό και αυτό οδήγησε σε κινητοποίηση των φίλων της ομάδας.

Ετσι, περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟ βρέθηκαν στο Γουδή , εισήλθαν στα γραφεία της ΕΠΟ και έφτασαν μέχρι την αίθουσα που συνεδρίαζε η επιτροπή, σε μια προφανή προσπάθεια να επηρεάσουν και να πιέσουν. Οπως λέγεται, μάλιστα, επιτέθηκαν φραστικά σε δύο υπαλλήλους της ομοσπονδίας.

Λίγο μετά, η ΕΠΟ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: « Η ΕΠΟ πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο πως οι αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αιχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλληλων της ΕΠΟ. Δεν είμαστε διατεθειμένοι και δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε ηθικά το ανήκουστο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τις αρχές και να συνδράμουμε στην ποινική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών αυτής της πρωτοφανούς βιαιότητας».

Να σημειωθεί πως μετά την επέμβαση ειδικών δυνάμεων, μπήκε τάξη και συνεχίστηκε η διαδικασία.