Παραλίγο να μην μπορέσουν να χαρούν στη Βέροια την πρώτη τους νίκη στο εφετινό Πρωτάθλημα με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Κώστας Μπάρμπας στο 54′ της αναμέτρησης σε ένα τάκλιν δέχθηκε την μπάλα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του. Του δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της Βέροιας και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, όμως αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει όλους είναι η υγεία του Μπάρμπα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Βέροιας Νίκος Καρύδας. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είπε: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Ημασταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά όπου η Βέροια ήταν καλύτερη». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ολαϊτάν στο 65′.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), βαθμοί 6 με άριστα το 10.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Μπραγκάν, Ολαϊτάν, Λίλα, Γεωργίου, Βίλα, Τσουκαλάς.

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας (56′ Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεζ (78′ Κόστλι), Καφές (74′ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90′ Νικλητσιώτης), Πατσατζόγλου (77′ Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ιλιτς (82′ Τζάνης).