«Θα κάνουμε την προσπάθειά μας, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε» είπε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, 24 ώρες πριν από το μεγάλο σημερινό (20.00) ματς του Ατρομήτου εναντίον της Νιούκαστλ για το Europa League.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Αλαν Πάρντιου εντόπισε ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Νιούκαστλ τη ζέστη.

Ο Μπάγιεβιτς, που στο σημερινό παιχνίδι συμπληρώνει 130 αγώνες στον πάγκο σε ευρωπαϊκά ματς, κράτησε κλειστά τα χαρτιά για την ενδεκάδα, ενώ μιλώντας για τη Νιούκαστλ τόνισε: «Εχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και προέρχεται από πολύ καλή χρονιά. Εμαθα ότι έχει έρθει στην Ελλάδα με απουσίες όμως δεν είναι ομάδα που βασίζεται σε έναν ή δύο παίκτες, αλλά σε 30. Δεν αντιμετωπίζω προβλήματα».

Σχετικά με την αρνητική παράδοση που έχει με αγγλικές ομάδες, ανέφερε ότι μπορεί να υπάρχει αλλά αυτή δεν έχει καμία σχέση με το ματς και συμπλήρωσε: «Πιστεύω στους παίκτες και πρέπει να ξέρουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι γι’ αυτούς. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί μας βοηθάει και είναι καλό για την ομάδα».

n Από την πλευρά του ο Αλαν Πάρντιου τόνισε: «Εφερα όλους τους παίκτες που είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Οι Μπα, Κολοτσίνι, Τιοτέ και 3-4 ακόμη δεν είναι εδώ μαζί μας γιατί είναι τραυματίες. Ολοι όσοι έχουν έρθει είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να αντεπεξέλθουν».

Οταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τον Ατρόμητο απάντησε: «Τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία, είναι καλή ομάδα, αλλά το πρόβλημα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες. Το σίγουρο είναι πως η Νιούκαστλ θα προσπαθήσει να πάρει τα ηνία του αγώνα. Αν το καταφέρουμε θα πάρουμε τη νίκη».