www.live24.gr

Αν δεν διαθέτετε αυτόνομη συσκευή διαδικτυακού ραδιοφώνου, τότε το Live24. gr είναι ο απόλυτος προορισμός για να ακούτε ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στις σελίδες του υπάρχουν links για να ακούτε απευθείας σχεδόν όλους τους ελληνικούς σταθμούς, στην Αθήνα και την περιφέρεια. Επιπλέον, οι σταθμοί είναι κατηγοριοποιημένοι ανά μουσικό είδος.

www.whitepages.gr

Εδώ μπορεί κανείς να βρει εύκολα και γρήγορα το τηλέφωνο που αναζητά. Η υπηρεσία υποστηρίζει αναζήτηση με ονοματεπώνυμο ή αντίστροφα με τηλέφωνο, ενώ υπάρχουν και σύνδεσμοι για αναζήτηση τηλεφώνων και εκτός Ελλάδος. Βέβαια, πρέπει να έχετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν όλα τα τηλέφωνα στην Ελλάδα στους καταλόγους του ΟΤΕ ούτε φυσικά τα κινητά τηλέφωνα.

www.thelosouvlakia.gr

Αν ξαφνικά σας πιάσει πείνα και δεν έχετε πρόχειρο κάποιο κατάλογο από σουβλατζήδικο για να κάνετε την παραγγελία σας, τότε αυτό το σάιτ είναι το κατάλληλο για εσάς. Εκτός από αναζήτηση ανά περιοχή, στο site δίνεται η δυνατότητα οι χρήστες να αξιολογήσουν τα διάφορα σουβλατζήδικα και έτσι να γνωρίζει κανείς πάνω- κάτω ποια είναι τα καλύτερα στέκια στη γειτονιά του.

www.buzz.reality-tape.com

Για να βρει κανείς τον «δρόμο» του και να διαβάσει τα καλύτερα blogs, να ενημερωθεί για το τι διαβάζουν οι πολλοί και ποια κείμενα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η σελίδα buzz. reality-tape. com είναι η καλύτερη λύση. Καθημερινά γίνεται ανανέωση των αποτελεσμάτων, ενώ σημαντικός είναι και ο ρόλος των απλών χρηστών που αξιολογούν θετικά τα πιο ενδιαφέροντα κείμενα.

www.gasprice.gr

Με τις τιμές της βενζίνης να έχουν φτάσει στα ύψη, η αναζήτηση του πιο φτηνού βενζινάδικου είναι απαραίτητη. Εδώ, εθελοντές και επιχειρηματίες ενημερώνουν για τις τιμές τους, ανακοινώνουν προσφορές και γενικώς συζητούν για το πώς μπορεί να μειωθεί το κόστος. Υπάρχει και σε ειδική έκδοση για πρόσβαση από κινητό.

www.ypan.gr/flash-fuel

Στη σελίδα αυτή του υπουργείου Ανάπτυξης μπορεί κανείς να βρει τις καλύτερες τιμές βενζίνης στη γειτονιά του. Διαθέτει μια καλή μηχανή αναζήτησης που βασίζεται στις επίσημες τιμοληψίες του υπουργείου, ενώ πολύ θετικό είναι ότι κυκλοφορούν διάφορες εφαρμογές για πρόσβαση στις υπηρεσίες του από κινητό τηλέφωνο.