«Τα γελοία σόου των Τσίπρα- Καμμένου μόνο ως πρόκληση μπορούν να χαρακτηριστούν, απέναντι σε έναν λαό που συνεχίζει να δοκιμάζεται, με τα παλιά αλλά και τα νέα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έβαλε και να έβγαλε τη γραβάτα, όμως η θηλιά που έβαλε στο λαιμό του λαού μας, μένει και σφίγγει ακόμα περισσότερο, με το «μεταμνημονιακό» μνημόνιο που του φόρτωσε, και αν υπάρχει κάτι με το οποίο συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό, είναι ότι όντως πέτυχε να βγάλει τη βρώμικη δουλειά, για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και μάλιστα ως «ο πιο καλός ο μαθητής»!» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ο λαός έχει γνωρίσει πολλούς τυχοδιώκτες. Μπορεί ο κ. Τσίπρας να ξεπέρασε κάθε όριο σε αυτή την προσπάθειά του να εξαπατήσει το λαό, όμως αυτό δεν πρόκειται να τον σώσει. Θα βρεθεί κι αυτός με τη σειρά του στα αζήτητα, όταν τελικά χρεοκοπήσει για να δώσει τη θέση του στον επόμενο χρήσιμο για τα συμφέροντά τους, τον οποίο ετοιμάζουν βέβαια, τα επιτελεία του συστήματος» προσθέτει ο κ. Κουτσούμπας και καταλήγει στη δήλωσή του:

«Ο λαός μας έχει μόνο μια επιλογή: Με την πάλη του να στείλει στα αζήτητα όλους αυτούς που κομματιάζουν τη ζωή του. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ.»