Νέα επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, κατηγορώντας την πως υπογράφει τέταρτο μνημόνιο.

Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, τονίζει πως ύστερα από τρία χαμένα χρόνια με το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, η κυβέρνηση υπογράφει και ψηφίζει το τέταρτο μνημόνιο.

«Μειώνει ξανά τις συντάξεις και το αφορολόγητο, αυξάνει κι άλλο τις ασφαλιστικές εισφορές, αυξάνει και τον ΕΝΦΙΑ ακόμη και για τους οικονομικά πιο αδύναμους πολίτες. Αυξάνει και την αγανάκτηση των πολιτών που δεν αντέχουν άλλα χαμένα χρόνια» σημειώνει η κ. Σπυράκη.

Η ΝΔ κατά κυβέρνησης για την ΠΓΔΜ

Επιπλέον, πυρά προς την κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί πως συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό εξαπέλυσε η ΝΔ, τονίζοντας πως κρατά στο σκοτάδι τους πολίτες και κινείται εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Σε δήλωσή της η κ. Σπυράκη υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως ο κ. Τσίπρας δε διαθέτει την πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα και τον καλεί «να ενημερώσει τη Βουλή, καθώς φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις επιλογές του».