Κάλεσμα για τη σοσιαλδημοκρατία

Παππάς: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2018 00:22 |
Παππάς: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή
Η Ελλάδα «μετά τον Αύγουστο δεν θα μετατραπεί σε "γη της επαγγελίας", αλλά θα μπορεί πιο ελεύθερα να χαράσσει τη δική της πορεία» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.Πηγή: ANA

«Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή. Μετά τον Αύγουστο δεν θα μετατραπεί σε "γη της επαγγελίας", αλλά θα μπορεί πιο ελεύθερα να χαράσσει τη δική της πορεία και να συμβάλλει στον διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε φόρουμ στη Βιέννη για τον παγκόσμιο διάλογο.

«Είναι κρίσιμο η Ευρώπη να ξεπεράσει το πολιτικό, κοινωνικό και θεσμικό της έλλειμμα» συμπλήρωσε.

Ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «η σοσιαλδημοκρατία πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να φέρει πάλι την κοινωνική Ευρώπη στο προσκήνιο. Το κοινωνικό κράτος, τα ισχυρά συνδικάτα, οι πολιτικές ελευθερίες είναι μεταξύ των παραγόντων που έκαναν ηγέτιδα δύναμη τη σοσιαλδημοκρατία» υπογράμμισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Κάλεσε επίσης τη σοσιαλδημοκρατία «να συμμετάσχει σε μια μεγάλη και ενεργητική συμμαχία της Αριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας, των Πρασίνων και άλλων προοδευτικών κινημάτων, που θα δώσει τη μάχη για: α) ευρωπαϊκό επίδομα ανεργίας, β) αυξημένους κοινοτικούς προϋπολογισμούς, γ) κοινό ευρωπαίο υπουργό Οικονομικών και υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, δ) αυξημένες αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

4
the GREEK
13/03/2018 10:37
Η νέα εποχή του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα, είναι η εποχή της αποσύνθεσης των πάντων, και της στυγνής υπερφορολόγησης, κατά τα κομμουνιστικά πρότυπα, του παραγόμενου πλούτου της εργασίας των πολιτών.
Salonida
13/03/2018 07:19
Ναι θα μπορεί να κάνει πιο πολλά ρουσφέτια και προσλήψεις στην ΕΡΤ και στο δημόσιο..αστα ρε φίλε αποτύχετε οικτρά
IG
13/03/2018 03:08
Γέλασα πρωινιάτικα...
Byzantine
13/03/2018 02:40
Ρε ουστ απο δω ζαμανφουτιστα, αμοραλιστη. Αντε διορισε παλι κανα συγγενη σου σε δημοσια θεση και ασε αυτα περι 'νεων εποχων' στην ακρη. Στη Δικαιοσυνη πρεπει να καταληξετε ολοι σας για την οικονομικη και εθνικη καταστροφη που φέρατε στη χωρα.