«Αγνοείται η τύχη της ΝΔ και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη»

«Amber Alert» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/03/2018 13:24 |
«Amber Alert» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, που δεν απάντησε σε τέσσερα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «AMBER ALERT! Εξαφάνιση του προέδρου της ΝΔ και του Γραφείου Τύπου της».

«Εδώ και δύο μέρες, αγνοείται η τύχη της ΝΔ και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ελπίζουμε η σιωπή τους να οφείλεται σε πολιτικούς λόγους και να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Εξηγούμαστε: Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ζητήσαμε μέσω ανακοινώσεων τη θέση της ΝΔ και του προέδρου της για τα παρακάτω θέματα: 1. Τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα. 2. Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Νέα Σελίδα" σχετικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, με την ιδιωτική εταιρεία μεταφορών, υπέρ της οποίας ξιφουλκούσε ο ίδιος. 3. Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Κυριακάτικη Δημοκρατία" σχετικά με τις μίζες που έδινε η Siemens στη ΝΔ. 4. Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" για τις στενές σχέσεις στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18, η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, η ΝΔ και ο πρόεδρος της εξακολουθούν να σιωπούν».

Στην ανακοίνωση μάλιστα επισημαίνεται πως «σε περίπτωση που οι ανακοινώσεις... παρέπεσαν», παρατίθενται εκ νέου, προκειμένου να ενημερωθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

2
john from sydney
13/03/2018 00:57
Εδώ στην Αυστραλία ΑΚ, (ισως και σε αλλες Αγγλόφωνες χώρες), έχουμε μια παροιμία που λέει: "Μπρεί να περπατάς και να μασας ταυτόχρονα". Ετσι γινεται παντού, μονο στα αλογα βάζουν παρωπίδες...
ΑΚ
12/03/2018 19:48
Μακάρι το σαββατοκύριακο που πέρασε να είχατε ασχοληθει με τους αιχμάλωτους στρατιώτες μας, την εξωτερική πολιτική μας στηςν Τουρκία και στα Σκόπια, μακάρι να είχατε ασχοληθεί με την προστασία στα γήπεδα μας. Αλλά σταθεροί στις επιλογές σας κοιτάτε παντα πίσω και πάντα τί κάνουν οι πολιτικοί σας αντίπαλοι. Το θέμα αξιότιμη κυβέρνηση είναι ότι εσείς κυβερνάτε τώρα και θα έπρεπε να ασχολείστε με την επιτυχή διακυβέρνηση αυτού του τόπου....Κρίμα κρίμα.