Εκτός ελέγχου φτάνει πλέον η κόντρα δύο πρώην συντρόφων, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρώην προέδρου της Βουλής, και του Νίκου Καρανίκα, συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

Την αρχή για τη σύγκρουση έκανε ο Καρανίκας ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του ότι ο πλειστηριασμός που απέτρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την περασμένη εβδομάδα ήταν για μία βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ, και σχολίασε: «Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων…. Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν και Πλεύση Ανταρσυα…. στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς….και των λαμόγιων».

Λίγο αργότερα η ανάρτηση κατέβηκε αλλά το… κακό δεν άργησε. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε τη σκυτάλη και απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Καρανίκα, «χρυσοπληρωμένο τενεκέ του Τσίπρα» και «τρομαγμένο κράχτη», του εύχεται περαστικά και καταλήγει: «Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες».

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα.

Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ.

Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες.

Για όποιον ενδιαφέρεται.

Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά.

Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες