Μετά τη σύσταση επιτροπής για Novartis

«Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ» λέει ο Αβραμόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/02/2018 17:22 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 22/02/2018 17:36 |
«Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ» λέει ο Αβραμόπουλος

Αποφασισμένος να δικαιωθεί σε ότι τον αφορά η υπόθεση της Novartis, η οποία θα ελεγχθεί από την Βουλή, δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, από τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται για συναντήσεις με την ηγεσία του ΟΗΕ, υποστηρίζοντας πως επιθυμεί να μην μείνει «καμία σκιά γύρω από το όνομά του».

«Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος, σημειώνοντας πως «η κυβερνητική πλειοψηφία με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, απεφάσισε την σύσταση επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, οι εργασίες της οποίας πρέπει να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα από την σύσταση της».

«Είναι προφανές ότι δεν θα διερευνήσει απολύτως τίποτα, σε έναν μόνο μήνα και απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές» συμπλήρωσε ο ευρωπαίος επίτροπος.

«Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά, κι αυτό θα γίνει όταν αποδειχθεί δικαστικά πως οι καταθέσεις με τις οποίες με κατηγορούν είναι ψευδείς στο σύνολό τους, είναι κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, είναι παράνομες και άκυρες» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, υπογραμμίζοντας πως μέχρι τότε θα συνεχίσει απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα» κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος.

3
derkon
22/02/2018 19:34
Όλοι οι ως τώρα κλέφτες και μιζολήπτες πολιτικοί αθωώθηκαν ! Γιατί λοιπόν να μην αθωωθείς και εσύ ? Το θεωρώ απίθανο. Το πιθανότερον όμως και επειδή η περίπτωσή σου είναι κραυγαλέα απάτη κατά του Ελληνικού Δημοσίου, μπορεί να δικασθείς, --ας πούμε 5 χρόνια- με αναστολή .........ενός έτους!
Ερώτηση
22/02/2018 17:46
Η Γερμανία με πληθυσμό 81 εκατ. κατοίκους είχε αγοράσει 10 εκατ. εμβόλια. Πόσα είχε αγοράσει η Ελλάδα;
derkon
22/02/2018 19:36
Αγόρασε 8.000.000 διπλά, και εμβολιάσθηκαν ΜΟΝΟΝ 350.000 έτομα, κατόπιν μεγάλης προπαγάντας.-