Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι στη Βουλή καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης έστησαν… άγριο καυγά.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι είχε μερική ενημέρωση για την υπόθεση της Novartis με τον κ. Γεωργιάδη να τονίζει ότι δεν υπάρχει πουθενά στο Σύνταγμα η πρόβλεψη για ενημέρωση του υπουργού.

«Επειδή δεν μπορείτε να πάρετε μερική ενημέρωση του φακέλου και το ξέρετε, άρα αυτό που κάνατε είναι άτυπο. Αυτή είναι η παραβίαση του Συντάγματος», είπε.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης άφησε να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή ο υπουργός θα πάει φυλακή.

«Γιατί φοβάστε να ανοίξετε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, μήπως γιατί μιλάγατε με την κ. Τουλουπάκη 25 φορές την ημέρα; Θα ανοίξουμε τα τηλέφωνα σας κ. υπουργέ και αν δε φοβάστε ανοίξτε τα μόνος σας. Αλλά αν τα ανοίξετε, θα πάτε φυλακή, γι’ αυτό σκύβετε το κεφάλι, αλλά θα έρθει και αυτή η ώρα».

Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης ανάφερε ότι ο κ. Γεωργιαδης για ακόμα μία φορά παραποιεί τα λεγόμενά του.

«Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Γεωργιάδη σε σόου εντυπώσεων. Ο λαός καταλαβαίνει. Επιδίδεστε σε επικοινωνιακά σόου και συνεχίζεται να απειλείτε. Όταν θα έρθει η δικογραφία στη Βουλή για τη μήνυση σε βάρος μου θα ζητήσω προανακριτική , να ανοίξουν τα τηλέφωνά μου. Κανένα τηλεφώνημά μου δεν είχε παράνομη πράξη».