Μίλησε για ένα «σκηνικό» που έχει στήσει η κυβέρνηση

Λοβέρδος: 100% σκευωρία η υπόθεση Novartis

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2018 11:08 |
Λοβέρδος: 100% σκευωρία η υπόθεση Novartis
Την Τετάρτη στη Βουλή θα αποδειχτεί ότι η υπόθεση Novartis είναι ένα «σκηνικό» που έχει στήσει η κυβέρνηση, υποστήριξε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος

Την Τετάρτη στη Βουλή θα αποδειχτεί ότι η υπόθεση Novartis είναι ένα «σκηνικό» που έχει στήσει η κυβέρνηση, υποστήριξε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Πρόκειται για «100% σκευωρία» υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι εάν οι καταγγελίες σε βάρος και των υπόλοιπων εννέα εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων είναι εξίσου ανεδαφικές με αυτές που αφορούν τον ίδιο, τότε είναι προφανές ότι υπήρξε στοχοποίηση αντιπάλων της κυβέρνησης.

Ο κ. Λοβέρδος αποκάλεσε «αρχισυμμορίτη» της υπόθεσης Novartis τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι οι ενέργειες του πρωθυπουργού παραπέμπουν σε άρθρα του ποινικού κώδικα που αφορούν τη σύσταση συμμορίας.

Αποσαφήνισε εκ νέου ότι δεν είχε καμία επικοινωνία ή σχέση με τον τότε αντιπρόεδρο του ελληνικού βραχίονα της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή, τονίζοντας ότι τον συνάντησε για πρώτη φορά ένα μήνα πριν την αποχώρησή του από το υπουργείο, αφότου ο κ. Φρουζής εξελέγη πρόεδρος της ένωσης φαρμακοβιομηχανιών. Πέραν αυτής της θεσμικής συνάντησης, είπε ο κ. Λοβέρδος, δεν είχε καμία επαφή με τη Novartis και ουδέποτε έφτασε στο υπουργικό του γραφείο θέμα που αφορούσε την ελβετική φαρμακοβιομηχανία.

2
Γρηγορης
20/02/2018 11:36
Ο Τσιπρας αρχισυμμοριτης και εσεις ...... αγγελουδακιααααα! Ησυχα και αθωα παιδια, δεν ξερετε απολυτως τιποτα, εσεις ησασταν μονο υπουργοι και πρωθυπουργοι ανευ ευθυνων.
Ο Καραγκιόζης Φαρμακοποιός
20/02/2018 13:56
Είσαι άδικος πολύ. Κανείς τους δεν είχε κάνει ανακαίνιση, κάτι που άλλωστε θα αποδείξει και η δικαιοσύνη. (ΛΥΣΙΑΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ) Ει γάρ εκεκτήμην ουσίας (mr judge) επ' αστράβης αν ωχούμην > αν είχα περιουσία (κύριε δικαστά) θα πήγαινα καβάλα σε μουλάρι.