Βαριές κουβέντες στη Βουλή

Αδωνις σε Καββαδία: Διορίστηκες στην ΕΡΤ με ρουσφέτι της Νέας Δημοκρατίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2018 18:38 |
Αδωνις σε Καββαδία: Διορίστηκες στην ΕΡΤ με ρουσφέτι της Νέας Δημοκρατίας

Σε τεταμένο πολιτικό κλίμα, λόγω της Novartis, διεξάγονται πλέον οι συνεδριάσεις της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία. Η σύγκρουση με βαριές κουβέντες δεν άργησε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία να ξεκινούν άγρια κόντρα.

Ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε φαξ από το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή την περίοδο 2004 όπου ο τότε επικεφαλής του γραφείου Γιάννης Ανδριανός έστειλε το βιογραφικό της Αννέτας Καββαδία στην ΕΡΤ προκειμένου να μονιμοποιηθεί.

Η κ. Καββαδία αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης να ξεφύγει λέγοντας:

Γεωργιάδης: «Μη μου το παίζετε εδώ μέσα παρθένα» .

Μπροστά στις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙζΑ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απέσυρε την έκφραση λέγοντας πως έκανε λάθος.

Γεωργιάδης: «Εντάξει το αποσύρω μη μου το παίζετε ανήξερη ήθελα να πω, το παίρνω πίσω. Το 2004 ανανεώθηκε η σύμβαση σας στην ΕΡΤ γιατί πήγατε στον επικεφαλής του γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Γιάννη Ανδριανού και έφυγε από κει το φαξ. Όταν κάποιος έχει διοριστεί με φαξ από το γραφείο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή «παρακαλώ να προσληφθεί η κ. Αννέτα Καββαδία» δεν μπορεί να μου κάνει εμένα κριτική. Εγώ δεν έχω διοριστεί πουθενά με φαξ ενώ εσείς έχετε διοριστεί. Να μάθει ο ελληνικός λαός πως πήγατε στην ΕΡΤ και με ποιανού την υπογραφή».

Η κ. Καββαδία υπερασπίστηκε τη συγκεκριμένη επιλογή της τότε κυβέρνησης λέγοντας ότι η τότε Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή.

Καββαδία:«Ήταν η εποχή που η Νέα Δημοκρατία δεν είχε γίνει παράρτημα του ΛΑΟΣ και στα ηγετικά κλιμάκια της νέα υπήρχαν ακομπλεξάριστοι άνθρωποι και δεν είχα πρόβλημα να αναγνωρίσουν την ποιότητα των αντιπάλων τους. Η ηγεσία της ΝΔ τότε αναγνώριζε την αξία των πολιτικών της αντιπάλων. Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι δέχθηκα τηλεφώνημα από το γραφείου τύπου του πρωθυπουργού οτι επιστρέφω στη ΕΡΤ»

Γεωργιάδης: Ρουσφέτι ήσασταν διοριστήκατε με φαξ από το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή . Και οι 23 που δούλευαν στο ΚΕΛΠΝΟ δούλευαν και έκανα πολύ καλή δουλειά αλλά εσείς τους διασύρετε εδώ και τόσα χρόνια. Επειδή στην Ελλάδα δεν είμαστε μεγάλο χωριό και όλοι ξέρουμε τους πάντες μην έχετε σε μένα ύφος και μη μου το παίζετε ανήξερη.»

Καββαδία: «κ. Γεωργιαδη τόσα χρόνια ήμουν συμβασιούχος στη ΕΡΤ. Η λάσπη σας δεν με αγγίζει»

Γεωργιάδης: «Μπορεί να ήσουν ρουσφέτι άλλων και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν το γνωρίζω, δεν θα τα βρω και όλα τα ρουσφέτια σας».

6
Gas
10/02/2018 12:22
O Γεωργιάδης είναι σίγουρο ότι δουλεύει για την ΝΔ; Γιατί μου φαίνεται ότι είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Τσίπρα με αυτά που κάνει.
john
09/02/2018 05:55
Κάποιοι έχουν τύψεις που τους βόλεψε το κομματικό κράτος .!!
tourkliko proxeneio komotinhs
08/02/2018 21:12
Καββαδία και Λοβερδος εχουν τους ιδιους γονιους ???
Ως
08/02/2018 20:14
γνωστόν, η νέα δημοκρατία διόριζε τους πάντες εκτός από νεοδημοκράτες, διότι τους θεωρεί δεδομένους. Τι κάνει εντύπωση στον Άδωνι τώρα?
ΣΝΟΦ
08/02/2018 19:52
Αμφότεροι για σφαλιάρες... αλλά ο  Γεωργιάδης γελοιοποίησε τη ΝΔουλα, της οποίας το λαϊκό σπορ ήσαν και θα είναι τα ρουσφέτια... αθάνατη δεξιά, δεν μπορείς να ξεφύγει από το παρελθόν σου. Πως το λέγατε παλιά: εγενηθη αρέν κράτσατε θέσιν...
κα
08/02/2018 19:13
Μα κύριε Γεωργιάδη αυτή είναι η υπέρτατη ηδονή! Να μας διορίζετε πιστεύοντας ότι έτσι θα ελέγχετε τι λέμε και τι πιστεύουμε τα επόμενα 50 χρόνια για να είστε στην εξουσία βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στην διαφθορά και τη διαπλοκή και στο τέλος να σας "ανακρίνουμε" στην εξεταστική επιτροπή. Αν ήταν έτσι όπως τα λέτε, με τόσα ρουσφέτια που έχουν κάνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα τελευταία 40 χρόνια, τα ποσοστά τους θα ήταν ακόμη στο 85%. Απαντήστε στις ερωτήσεις τώρα και μην υπεκφεύγετε, γιατί η επιτροπή έχει μεγάλο έργο να φέρει εις πέρας.