Ξαφνική επιθυμία έπιασε μερικούς εντός και εκτός συνόρων να δείρουν τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μετά τον σύμβουλο του Ερντογάν, που τον λένε Γιγίτ Μπουλούτ, και ο οποίος εδήλωσε την πρόθεσή του να σπάσει τα χέρια και τα πόδια όποιου τολμήσει να ανέβει στα Ίμια – ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού – εντός συνόρων αυτή τη φορά, ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Οικονόμου, εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει και αυτός το ίδιο.

Όπως, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ και μίλησε για την Novartis. Και είπε ότι «χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές το Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία».

Πάντως, στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, γράφει ότι «συνιστούμε στον κ. Οικονόμου να συγκρατήσει την… «ιερή» του αγανάκτηση και να επιδείξει ψυχραιμία. Όλα τα κόμματα θα πρέπει να επιθυμούν τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης και να προστατεύσουν τον δημόσιο διάλογο».