Η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου άνοιξε τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία τώρα χαράζει γραμμή πλεύσης για το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου δήλωσε: «Ναι, θα κατέβω με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αν μου γίνει πρόταση».

Σε ό,τι αφορά τους λόγους που την οδήγησαν να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη αλλά και για τη θετική ψήφο της στο πολυνομοσχέδιο, η βουλευτής σημείωσε: «Ήταν προσωπική μου απόφαση την οποία σκέφτηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό».

Επανέλαβε, δε, ότι υπήρχαν πάρα πολύ θετικά μέτρα, όπως αυτό για το κτηματολόγιο, στο πολυνομοσχέδιο και για τον λόγο αυτόν υπερψήφισε.

Απαντώντας στις βολές που δέχθηκε από τον Βασίλη Λεβέντη, η ίδια δήλωσε ότι τον σέβεται και τον εκτιμά.

«Με την Ένωση Κεντρώων δεν διαφώνησα πολιτικά αλλά με τις επιλογές του Βασίλη Λεβέντη διότι έκανε κακό στο κόμμα η επιλογή του να κάνει αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα» υπογράμμισε.

Βολές από Λεβέντη

«Πιστεύαμε ότι ο κ. Τσίπρας είχε ένα ήθος. Τώρα έχασε κι αυτό το ηθικό πλεονέκτημά του» ήταν το σκληρό σχόλιο του Βασίλη Λεβέντη σχετικά με την ένταξη της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ίδιος προειδοποίησε την πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων ότι «το βράδυ των εκλογών θα λάβει την απάντηση της».