Υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά

Σύσκεψη για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό από το Κίνημα Αλλαγής

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/01/2018 14:50 |
Σύσκεψη για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό από το Κίνημα Αλλαγής
Όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση, το Κίνημα Αλλαγής έχει διατυπώσει με υπευθυνότητα τη θέση που είναι η επίσημα διαμορφωμένη θέση της χώρας, για σύνθετη ονομασία γεωγραφικού προσδιορισμού για κάθε χρήση.

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, για τις εξελίξεις που αφορούν στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Μπίστης, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, ο καθηγητής Παναγιώτης Ιωακεμίδης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας και ο Παύλος Χρηστίδης.

Όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση, το Κίνημα Αλλαγής έχει διατυπώσει με υπευθυνότητα τη θέση που είναι η επίσημα διαμορφωμένη θέση της χώρας, για σύνθετη ονομασία γεωγραφικού προσδιορισμού για κάθε χρήση. Επίσης επισημάνθηκε «η απαράδεκτη θέση της κυβέρνησης με τη διγλωσσία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία αντικειμενικά υπονομεύει τη διαπραγμάτευση και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης».

Όταν προκύψει συγκεκριμένη πρόταση από την κυβέρνηση, τότε το Κίνημα θα τοποθετηθεί επί αυτής, ενώ και το κάθε κόμμα θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του. Τονίστηκε δε ότι οποιαδήποτε περαιτέρω δημόσια συζήτηση στην παρούσα κρίσιμη φάση δεν συνιστά υπεύθυνη στάση.

3
Ενιαία γραμμή για τα ΣκόΡπια
03/01/2018 15:36
Το Κίνημα Αλλαγής θα τοποθετηθεί για το ζήτημα «όταν η κυβέρνηση θα φέρει μια συγκεκριμένη πρόταση και όταν θα έχουμε πλήρη ενημέρωση» τόνισε η Φώφη Γεννηματά. (ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ) Μα καλά ρέ ΠΡΟΠΟ συμπληρώνετε και περιμένετε πρώτα να δείτε τι θα κάνει η Γιουβέντους ;
Loud and Clear
03/01/2018 15:23
'Ολοι οι άλλοι υπονομεύουν τη διαπραγμάτευση και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης που εμείς έχουμε ήδη βρεί ! Οποιαδήποτε περαιτέρω δημόσια συζήτηση μετά την δική μας στην παρούσα κρίσιμη φάση δεν συνιστά υπεύθυνη στάση.
Πέστα ρε Φώφηηη !
03/01/2018 15:19
Όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση, το Κίνημα Αλλαγής έχει διατυπώσει με υπευθυνότητα τη θέση που είναι η επίσημα διαμορφωμένη θέση της χώρας, για σύνθετη ονομασία γεωγραφικού προσδιορισμού για κάθε χρήση. ΑΛΛΑ > Όταν προκύψει συγκεκριμένη πρόταση από την κυβέρνηση, τότε το Κούνημα πιθανόν να προβεί σε τυχόν τελευταίας στιγμής αλλαγής θέσεως. Α! μα πιά !