«Δεν ανήκει στην αρμόδιότητά μου ο σχολιασμός του Καμμένου»

Οι «ατάκες της βραδιάς» του Βενιζέλου για Τσίπρα και Καμμένο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2017 20:24 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 22/11/2017 21:44 |
Οι «ατάκες της βραδιάς» του Βενιζέλου για Τσίπρα και Καμμένο

Εκτιμώ τη λεπτή γαλλική ειρωνεία ήταν το δηκτικό σχόλιο του Ευ.Βενιζέλου για τη βράβευση του πρωθυπουργού στο Παρίσι.

Ασχολίαστη δεν άφησε ούτε την αναβολή της συζήτησης για την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σ.Αραβία λέγοντας ότι «η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα και ο κ. Τσίπρας νομίζω ότι σήμερα ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη». Σε ό,τι αφορά τον κ. Καμμένο και τις κατηγορίες που δέχεται είπε ότι «δεν χρειάζεται σχολιασμό. Δεν ανήκει στην αρμοδιότητά μου».

Ειδικότερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης του E-kyklos με τίτλο: «Δικαιοσύνη και Επενδύσεις», απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την βράβευση του κ. Τσίπρα στο Παρίσι είπε χαρακτηριστικά:

«Ως προς την βράβευση του κ. Τσίπρα στο Παρίσι πρέπει να πω ότι εκτιμώ τη λεπτή γαλλική ειρωνεία. Πράγματι πρέπει να βραβευτεί ο κ. Τσίπρας γιατί γλιτώσαμε από την απόλυτη καταστροφή που ο ίδιος απείλησε να προκαλέσει το 2015.»

»Εξακολουθούμε όμως πάντα να υφιστάμεθα τις βαριές συνέπειες της πολιτικής που ακολουθεί έκτοτε και η οποία δεν δίνει πραγματική προοπτική στην πραγματική οικονομία. Είμαστε στη στασιμοχρεοκοπία πάνω στην επιφάνεια του νερού. Δεν βυθιζόμαστε αλλά και δεν απογειωνόμαστε».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «για να βγούμε από την κρίση και να περάσουμε στη φάση της κανονικότητας πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό εθνικό σχέδιο, συγκεκριμένο, υπεύθυνο, προοδευτικό. Ο Κύκλος Ιδεών συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, με συνέδρια, εκδηλώσεις. Το ζήτημα της ανάπτυξης και των επενδύσεων είναι μια καραμέλα στο στόμα όλων. Αλλά πως γίνεται αυτό; Σήμερα θα συζητήσουμε για τη σχέση έννομης τάξης και επενδύσεων, δικαστικού συστήματος και επενδύσεων, για να μπορέσουμε να δώσουμε πρακτικές απαντήσεις».

12
Παπαφραγκας
24/11/2017 07:38
Τα βραβεία είναι για τους άριστους μαθητές και ο Τσίπρας είναι μεταξεταστεος για τον Σεπτέμβρη το κόμμα του πατωνει τα ψέμματα του ξεσκεπαστηκαν το παραμύθι του τελείωσε
john
23/11/2017 14:40
Κατι ακούσθηκε ότι θα προσκαλέσει η Αυγή το Μαδούρο για να τον τιμήσει για την προσφορά του στη χώρα του;
Έλλην
23/11/2017 12:06
Αυτός ο Βενιζέλος άν ήταν λίγο αδύνατος θα θύμιζε τον Γκαίμπελς με το ύφος που έχει ....
Τσου Ρε
23/11/2017 08:46
Οπως πάντα αξεπέραστος!
Αποστολία
23/11/2017 06:57
O πρωθυπουργάκος βραβεύτηκε ως παράδειγμα υπάκουου δούλου στα προστάγματα των παγκόσμιων αφεντικών, προς γνώση και συμμόρφωση......
aris
22/11/2017 23:49
για τα δικά σου σφάλματα μίλησέ μας Βαγγελάκη ,,, εάν όχι να σου θυμίσω μερικά ? Μπαλτακος - Σκαραμαγκάς - ασυδοσία πολιτικών - Ελληνική ιστορία - αμυντικά συστήματα - γυρισμένα υποβρύχια - δεν γράφω άλλα κουράστηκα,,,, 
Bruidsjonker
24/11/2017 13:14
Έρχεται . Εκατό εκατό ,κατοστάρα εκατό ολε, ολε
Αποστολία
23/11/2017 06:55
.....και το μεγαλύτερό του επίτευγμα, Ο ΕΝΦΙΑ παιδιά, που έσωσε τη δημοσιονομική ισορροπία της χώρας!!!! Στις κάλπες είναι το λαμπρό πεδίο της δόξας, εκεί να δω τί θα κάνουμε όταν έρθει η ώρα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ.........
nora
22/11/2017 23:39
Προσωπικά εκτιμώ και τη λεπτή και την χοντρή ειρωνεία. Εκείνο που δεν αντέχω είναι το πολιτικάντικο, ξεδιάντροπο δούλεμα, ειδικά σε ώρες κρίσιμες. Αντιθέτως, επικροτώ τον σαφή, ειλικρινή, ντόμπρο πολιτικό λόγο απ' όπου κι αν προέρχεται (με τα όρια που προσδιορίζει το "απ' όπου".) Προτάσεις συγκεκριμένες, λοιπόν, είτε για τη Μάνδρα είτε για το Πεδίον του Άρεως. Ιδού ο τόπος, κύριοι, ιδού και το άλμα.
TS.
24/11/2017 22:21
Για όλα έχει μιλήσει ο Βενιζέλος και στην ώρα που έπρεπε και στο χώρο που έπρεπε,!!! Μίλησε έγκαιρα των Μάρτιο του 2015 και προειδοποίησε τον Τσίπρα ότι με τον τρόπο που δήθεν διαπραγματεύεται, τον Ιούλιο θα φέρει και θα υπογράψει νέο μνημόνιο!!! Τότε που ο Αλεξάκης μαζί με τον Γιάνη και την Ζωάρα, διαβεβαίωναν τη Βουλή ότι δεν θα υπογράψει μνημόνιο με τίποτα!!!! Έγινε ναι ή όχι; Είχε δηλώσει ότι τα μέτρα που περιέχει το mail Χαρδούβελη, θα είναι παιδική χαρά σε σχέση με τα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων; Έγινε έτσι όπως είπε, ναι ή όχι; Είχε χαρακτηρίσει το "δημοψήφισμα" του Τσίπρα ως παρωδία και ως τακτική που χρησιμοποιήθηκε από τον Τσίπρα, μόνο και μόνο για να "μεταβιβάσει" στο Λαό τις δικές του ευθύνες από την οικτρή αποτυχία της δήθεν σκληρής του διαπραγμάτευσης με τους εταίρους; Αποδείχτηκε αυτό στην πράξη, ναι ή όχι; Το ίδιο δεν του είπε και δια το PSI; Και για την σύμβαση των υποβρυχίων; Και για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες; Τι απ' ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι Τσιπροκαμμένοι δεν ήταν ξεδιάντροπο πολιτικάντικο δούλεμα; Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες και τις υποκρισίες, συριζο- τρολάκι!!!
Didis
22/11/2017 21:35
Λόγω ενόχλησής του, ο Βαγγέλης ειρωνεύεται λεπτεπίλεπτα τους Γάλλους, που βράβευσαν τον Αλέξη. Ατάκες του είδους αυτού, δεν τον τιμούν.
Bruidsjonker
24/11/2017 13:24
Τι τιμούν και τι δεν τιμούν ? Εδώ κάψαμε τον εγκέφαλο μας θα κολλήσουμε στην κριτική των ειρώνων ? Ο Dr. Pinnocchio είναι ένας χοντρόπετσος αγράμματος και δεν καταλαβαίνει .